Alkmaar, 09 september 2014. In juni 2015 vindt in Alkmaar de 49e editie van de International Children’s Games (ICG) plaats. Voor deze jongerenvariant van de Olympische spelen komen rond de 1.500 kinderen en 500 begeleiders naar de stad. De deelnemers zijn tussen de 12 en 16 jaar oud en komen van over de hele wereld naar Alkmaar om hier met elkaar te sporten.

De beste sporters uit Alkmaar worden geselecteerd middels wedstrijden om de eigen stad te vertegenwoordigen tijdens de ICG 2015. Volleybal is de eerste sport die deze selectiewedstrijden voor de ICG houdt. De selectiewedstrijden voor de meisjes vinden plaats op 14 september. De jongens zullen op 21 september moeten strijden voor een plekje in de 8-koppige selectie. 

Alvoco, volleybalvereniging van Alkmaar, is gastheer op deze dagen; de selectie wordt gehouden op hun sportcomplex Oosterhout tussen 10.00 en 13.00 uur. Op beide dagen zijn er mensen aanwezig van de landelijke talentcoaches. De grote talenten, die zelf in het Nederlands team zitten, zullen de selectie uitvoeren in samenwerking met mensen van het regionaal talent centrum in Alkmaar.

Iedereen die het leuk vindt om bij de start van de selectierondes aanwezig te zijn, is van harte welkom op het sportcomplex.

Pin It
Bekeken: 1524x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/