Alkmaar, 09 september 2014. Dit jaar organiseert het Jeugdcultuurfonds Alkmaar de talentenjacht ‘Alkmaars Talent’. Afgelopen juni kon de jeugd van 6 t/m 18 jaar uit Alkmaar en omgeving auditie doen.

In totaal hebben 100 acts, bestaande uit ruim 200 enthousiaste kinderen zich aangemeld om auditie te doen. De professionele jury heeft 40 acts geselecteerd die door zijn naar de kwartfinales. De kwartfinales vinden op 27 en 28 september plaats in de theaterzaal van Artiance in Alkmaar. De halve finale op 11 oktober en de finale op 2 november vinden plaats bij TAQA Theater de Vest.

De jury bestaat uit professionals uit het vak. Tijdens de kwartfinales nemen op zaterdag Michelle Splietelhof, Norman Ramazan en Oscar Koch plaats achter de jurytafel. Op zondag zijn dit Monique Penders, Faas Wijn, Maarten Elout en Javi Escalera.

De kwartfinales zijn toegankelijk voor publiek. Kaarten zijn een half uur voor aanvang voor € 4,- te koop aan de kassa bij Artiance. Op 27 september starten de kwartfinales om 18.30 uur en op 28 september om 13.30 uur. Kijk voor de laatste informatie op de website van Alkmaars Talent en de Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 1688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/