Alkmaar, 08 september 2014. Premier Rutte heeft, samen met lijsttrekker John van der Rhee, zaterdag de verkiezingswebsite van de VVD Alkmaar gelanceerd. Mark Rutte: “Ik ondersteun lijsttrekker John van der Rhee graag persoonlijk in de frisse, lokale campagne die hij voert. De VVD Alkmaar staat voor een stevig liberaal geluid. Met 60 VVD-kandidaten en wijkambassadeurs, verspreid over de drie oude gemeenten, wordt de VVD ook in de nieuwe gemeente Alkmaar een politieke factor van belang. Ik draag daar graag aan bij.”

Op 19 november vinden in de gemeenten Alkmaar, Graft-De Rijp en Schermer gemeenteraadsverkiezingen plaats vanwege de fusie tussen deze gemeenten per 1 januari 2015. De VVD in Alkmaar bezet nu vier raadszetels. In de gemeente Schermer zijn dit er twee, in de gemeente Graft-De Rijp zijn dit er drie. Na de fusie wordt de nieuwe gemeente Alkmaar een 100.000+ gemeente met 39 raadszetels. 

Speerpunten in het programma van de VVD Alkmaar: 
- Een nieuwe gemeente, een nieuwe burgemeester
- Behoud het unieke karakter van onze dorpen
- Geen medelijden met misdadigers
- Bierkade-Wageweg twee-richtingsverkeer
- De gemeente moet kansen bieden, niet beperken
- 20% minder huizenbelasting in 2016.

Meer over het verkiezingsprogramma van de VVD Alkmaar is -hier- te vinden.

20140908-rutte-website

Pin It
Bekeken: 4133x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/