Alkmaar, 19 augustus 2014. Zaterdag 13 september vanaf 19:00 uur zal Sporthal de Hoornse Vaart het domein zijn van het kickboksgala “House of Pain”. Maar liefst zeven profpartijen staan op het programma, waaronder twee Europese titelgevechten. Waar het tegenwoordig moeilijk is om A-klassers van een partij te voorzien, schroomt de organisatie van House of Pain niet voor een compleet A-programma. Naast de A-delegatie staan er ook B C N en MMA amateurpartijen op het programma. Victor Bugotzki en Omar Amrani van Sportschool Tempel uit Duitsland zullen het opnemen tegen Metin ‘Pislik’ Yakut (MMA) en Marino Schouten (kickboksen). 

Laatstgenoemde heren zijn lokale helden en zullen erop gebrand zijn om voor eigen publiek goed te presteren. Routinier Brian Douwes (TT Beverwijk) neemt het in een zwaargewicht gevecht op tegen Kay Bult (Gym Haarlem). Tom van Duivenvoorde (TT Beverwijk) wil zijn kracht meten met doorgewinterde A-klasser Sem Braan (Mejiro Gym). Kevin Hesseling (Gym Haarlem) gaat de strijd aan met Fahid ‘Moroch’ Meroun (Gym Alkmaar). Alkmaarder Hannes Schneider (Loeks Gym) kruist in zijn eigen stad de handschoenen met Reda Ben Said (Mhassani Gym). Ook de liefhebbers van damespartijen worden op hun wenken bediend. Ilona Wijmans (MFF) is hét aanstormende talent uit de stal van Melvin Manhoef en neemt het op tegen Rachida Hilali (TT Beverwijk).

Het avondvullende programma begint om 19.00 uur, de zaal gaat open om 18.00 uur. Het adres is Sporthal de Hoornse Vaart, Hertog Aalbrechtweg. Kaarten zijn te koop bij alle deelnemende Alkmaarse sportscholen, en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten in de voorverkoop €30,- en aan de deur €35,-.

Foto: De Alkmaarse Laweide Lawant vocht tijdens het Iron Rings gala in 2012 om de Nederlandse titel (foto: J. Runneboom)

 

Pin It
Bekeken: 1370x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/