Alkmaar, 17 juni 2014. Alkmaar heeft Talent. Hier was de jury al snel achter tijdens de eerste audities van Alkmaars Talent afgelopen weekend. Ruim een uur voor aanvang op zaterdag meldde de eerste deelnemer zich al bij Podium Victorie. Nadat wethouder Anjo van de Ven alle kandidaten succes had gewenst begon de talentenjacht met veel verschillende optredens; er werd gezongen, muziek gemaakt en gedanst. Het publiek kon genieten van mooie ingetogen nummers, snelle dansacts, een rap en zelfs een combinatie van drum en jongleren. De juryleden, danser Denden, actrice Maaike Bakker en zanger/presentator Norman Ramazan, hadden de moeilijke taak om een uiteindelijke keuze te maken van wie ze doorlieten naar de kwartfinales in september.

Zondag 15 juni werd de 2e ronde gehouden in Eeterij de Rijp, waar het publiek ook weer verrast werd door prachtige solozangers, duetten en een geweldige band. Het publiek kon daarnaast genieten van twee prachtige balletoptredens en een stoere hiphop. Ook hier hadden de juryleden, acteur/zanger Jorick Jochims, pianist Danny van Kessel en regisseur Bram van Oers, moeite een keuze te maken. Maar het is gelukt, vanuit beide rondes zijn 14 acts door.

Aankomend weekend (21 en 22 juni) vinden nog 3 auditierondes plaats in het Jan Arentsz en in Wijkcentrum Overdie. Uiteindelijk gaan 40 acts door naar de kwartfinales in september. De grote finale vindt 2 november plaats in TAQA Theater de Vest.

Pin It
Bekeken: 1647x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/