Alkmaar, 17 juni 2014. Alkmaar Sport organiseert in samenwerking met Holland Beach Soccer en de Alkmaarse sportverenigingen een sportief Beach Event op de Paardenmarkt. Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juni wordt dit plein omgetoverd tot de grootste zandbak van Alkmaar, en vinden er toernooien en sportactiviteiten plaats. Voor de allerkleinsten van 0-4 jaar worden vrijdagochtend activiteiten georganiseerd, er is vrijdagavond een trefbaltoernooi voor (vrienden) teams en zondagochtend is er een Bootcamp les in het zand. Iedereen kan deelnemen aan één van de activiteiten of als publiek het spektakel bezoeken.

Vrijdag 27 juni  van 09.00 tot 12.00 uur kunnen kinderen van 0-4 jaar zich uitleven in de grootste zandbak van Nederland, waar diverse attributen en spelletjes klaar liggen. Voor de ouders, begeleiders, opa’s en oma’s staat er een kop koffie en gebak klaar, aanmelden is niet nodig. In de middag organiseert Alkmaar Sport een zeskamp voor de kinderen van de Alk, een school voor speciaal onderwijs. Vanaf 17.00 uur is er een groot trefbaltoernooi waar bedrijven- en vriendenteams zich voor in kunnen schrijven, met aansluitend een lekkere barbecue.

Zaterdag 28 juni is dé voetbaldag. Om 10.00 uur gaat de super league Beach Soccer van start. Er zal ook een team met BN’ers deelnemen. Wethouder sport Peter de Baat zal deze dag zorgen voor een spectaculaire aftrap van dit evenement.

Zondag 29 juni om 10.00 uur start The Bootcamp Club met een Low Intensity Bootcamp Clinic, ideaal voor beginnende bootcampers. Van 11.00 tot 12.00 uur is er een Power Bootcamp les waarbij oefeningen met autobanden, kettlebells en zandzakken centraal staan. Inschrijven en aanmelden is gratis en kan online via The Bootcamp Club. De zondagmiddag staat in het teken van het volleybaltoernooi, volleybalverenigingen uit Alkmaar en omstreken nemen het hier tegen elkaar op.

Lijkt het je leuk om mee te doen geef je dan op voor de activiteiten of kom gezellig langs. Meer informatie is te vinden op de website van Sportloket Alkmaar

20140617 beach event

Pin It
Bekeken: 1063x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/