Alkmaar, 16 juni 2014.  Donderdag 19 juni delen vrijwilligers in het kader van de campagne ‘Dat is heel normaal’ flesjes water uit aan de wandelaars van de Plus Wandel4Daagse Alkmaar. De lopers van deze populaire vierdaagse lopen dan langs een zeer waterrijke plek in Heerhugowaard, het Strand van Luna. ‘Dat is heel normaal’ laat, net als het aanreiken van water aan dorstige wandelaars, zien dat iets voor elkaar betekenen heel normaal is, maar zeer waardevol. Naast de verschillende vrijwilligers geeft onder andere wethouder Monique Stam uit Heerhugowaard het goede voorbeeld door de wandelaars van water te voorzien.

De komende weken is ‘Dat is heel normaal’ vaker op straat te zien. In de verschillende gemeenten worden posters verspreid met mooie voorbeelden van mensen die iets voor elkaar betekenen. Voor meer informatie kan men op de website van Dat is heel normaal kijken.

Pin It
Bekeken: 1229x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/