Alkmaar, 16 juni 2014. De Martinus Cantorij heeft de eer in augustus een Choral Evensong in de meest toonaangevende kathedraal van Engeland, de Westminster Abbey, ten gehore te brengen. In de Westminster Abbey komt niet zomaar een gastkoor want de kwaliteit van het aanbod wordt strak in de gaten gehouden. Er moeten vooraf opnamen ingestuurd worden ter goedkeuring en die worden dan kritisch beoordeeld. In de St. Laurentiuskerk aan het Verdronkenoord zal het koor zondag 29 juni (aanvang 17:00 uur) in de vesperviering het hele programma als voorproefje uitvoeren. Werken die worden gezongen zijn onder andere ‘There is a stream’ van Ashfield, Preces en Responses van Leighton, Magnificat en Nunc Dimittis van Murrill en ‘Blessed city, heavenly Salem’van Bairstow. 

De toegang tot de Vesperdienst in de St. Laurentius is gratis. Wel zal na afloop een deurcollecte gehouden worden voor de onkosten. De Martinus Cantorij telt 25 zangers en zangeressen en staat onder leiding van de enthousiaste dirigent Paul Waerts. Organist is Dick Grasman. Meer informatie op de website van de Martinus Cantorij.

martinus cantorij 720

Pin It
Bekeken: 1938x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/