Heerhugowaard, 03 juni 2014. Op het kruispunt J Duikerweg - G. Rietveldweg zijn maandag drie gewonden gevallen. Een vrouw reed met de auto op de G. Rietveldweg richting de Westtangent toen er van de J. Duikerweg een ouder echtpaar in hun Hyundai het kruispunt overstak. De vrouw kwam voor hen van links, maar zij reed wel over een voorrangsweg. Door de klap werd de auto van het stel om zijn as gedrukt een botste frontaal tegen een lantaarnpaal. Een weggebruiker die hen tegemoet reed, zag het ongeval gebeuren en stopte aan de kant om eerste hulp te verlenen.

De jonge vrouw kon zelf uit haar auto komen maar klaagde wel over nek- en rugklachten. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de man die te hulp geschoten was leek de vrouw van het echtpaar er het minst goed aan toe te zijn. Beide waren wel aanspreekbaar maar heel hevig geschrokken. Vanwege hun verwondingen zijn van hun auto alle deuren en de steun uit de auto geknipt, waarna ze zijdelings uit de auto geschoven konden worden. De oudere man had aan de politie verteld dat hij aan het zoeken was en niet precies wist hoe hij moest rijden. (foto's: DNP / H. Vrenegoor)

20140602-botsing hhw 1

 

Pin It
Bekeken: 968x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/