Alkmaar, 03 juni 2014. Het is nog zeker niet gedaan met de kwestie AZ-Westrand, ondanks dat AZ zich teruggetrokken heeft. De gemeente wil opnieuw in gesprek gaan, met een bemiddelaar, en zal wellicht juridische stappen nemen als de voetbalclub niet van gedachten verandert, maar ook de Alkmaarse rugbyclub geeft zich niet zomaar gewonnen. Volgens het NHD gaat de rugbyclub dwarsliggen bij iedere vergunningsaanvraag in Wijdewormer, omdat het ook vindt dat de kwestie erven Molenaar geen geldige reden is voor AZ om de Westrand de rug toe te keren. Dat zou het proces met zes tot negen maanden moeten vertragen.

Zoals AZ volgens de rugbyers omging met niet ter zake doende kwesties als het bezwaar van erven Molenaar, zullen zij straks ook omgaan met vergunningen die er voor het Zaanse sportcomplex moeten komen. Het bestuur van de club stelt dat de gemeente, AFC en de zijzelf veel energie gestoken hebben in het Westrandplan, terwijl de profclub telkens maar met nieuwe eisen en voorwaarden kwam.

Pin It
Bekeken: 1222x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/