Alkmaar, 23 mei 2014.  Donderdag 22 mei vond op verschillende locaties het Alkmaar Schoolsport Kampioenschap (ASK) plaats. Hieraan werd deelgenomen door vele honderden onderbouwleerlingen van negen scholen voor voortgezet onderwijs in Alkmaar en omgeving. Er werd een dag lang gevoetbald, gedanst en er werden toernooien gespeeld van uni-hockey, basketbal en rugby.

Ook de Sportklas leerlingen van PCC Heiloo namen deel en zij bleken wel zeer behoorlijk succesvol; ze wonnen de eerste prijs bij uni-hockey, zowel bij de meisjes als de jongens, maar ook haalden ze de eerste prijs bij het jongensvoetbal. Doordat ze bij een aantal andere onderdelen in ieder geval in de top drie eindigden, werd PCC Heiloo uitgeroepen tot overall winnaar van het ASK. Dat leverde de trotse leerlingen ook nog een gigantische beker op.

Foto boven: de winnende teams (jongens en meisjes) van PCC Heiloo bij uni-hockey
Foto onder: winnende voetballers met de ASK-trofee

 

20140523 ASK 2

Pin It
Bekeken: 1201x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/