Alkmaar, 21 mei 2014. Zaterdag 24 mei kunnen geïnteresseerden het nieuwbouwproject De Boompoort in Schelphoek, Alkmaar bezoeken. Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM houdt die dag in het kader van de Landelijke Nieuwbouwdag van 11.00 uur tot 15.00 uur open huis in dit project. Belangstellenden kunnen zich melden op de bouwplaats van het project (bereikbaar via de Baansingel). Parkeren kan in de parkeergarage aan de Korte Vondelstraat.

In totaal worden in De Boompoort 27 huizen in vier verschillende typen gerealiseerd, die merendeels aan het water van de Baansingel liggen. De woonoppervlaktes van de huizen zijn vanaf 126 m2 tot 183 m2. De prijzen variëren van € 284.000 tot € 339.000 v.o.n.

Tijdens deze dag geeft AM geïnteresseerden voorlichting over de belangrijkste voordelen van een nieuwbouwwoning. Keuzevrijheid in de indeling en uitvoering van het huis zijn voor veel kopers belangrijke beweegredenen. Daarnaast is nieuwbouw veiliger en goed geïsoleerd en er is de eerste jaren weinig onderhoud nodig. Door het vroegtijdig betrekken van de consument bij het ontwerp en de ontwikkeling van woning en de woonomgeving, kunnen deze optimaal worden afgestemd op de wensen van de consument. Meer informatie is te vinden op de website AM-nieuwbouwdag

De woningen kunnen op een iPad of iPhone in 3D worden bekeken en is uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar. Op de website De Boompoort is meer informatie te vinden over het project.

 
Pin It
Bekeken: 975x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/