Alkmaar, 21 mei 2014. Op Hemelvaartsdag komen 70’s rockers DeWolff naar Podium Victorie. Met een schreeuwend hammondorgel, krijsende gitaren, en rauwe soulvolle zang, heeft DeWolff inmiddels bewezen één van de beste live bands van Nederland te zijn, stelt Victorie. Dat was al enkele malen op bijvoorbeeld Lowlands te zien, en eerder op Pinkpop, toen gitarist/frontman Pablo van de Poel het geweldige optreden van de band bekroonde door zijn gitaar in het publiek te gooien. Maar de muziek is waar het om draait: psychedelische 70’s rock, dus gelardeerd met orgelpartijen á la The Doors, gitaarsolo’s á la Jimi Hendrix, en dat alles verpakt in pakkende rocksongs.

Niet voor niets ontfermde Mark Neill (o.a. The Black Keys) zich over de productie van Grand Southern Electric, alweer de vijfde langspeler van de Geleense band. Van de Poel en zijn band verbleven enkele weken in een motel in het snikhete zuiden van de USA om, onder toeziend oog van een journalist van Oor, het opnameproces wederom tot een succes te brengen.

Nu is het tijd om de nummers van de plaat, inmiddels gepresenteerd in Tivoli Utrecht en lovend ontvangen door de pers, los te laten op het publiek en op 29 mei is Alkmaar aan de beurt. Host ABE presenteert dan ook met trots DeWolff en de supportact Dr. Joe. Toegang is vanaf 20:00 uur en het concert begint om 20:30 uur. De kaarten kosten €16,50 in de voorverkoop en €19,50 aan de deur.

Pin It
Bekeken: 1368x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/