Alkmaar, 21 mei 2014. Stichting Talent And Dreams (STAD) is in samenwerking met de gemeente de campagne ‘In Alkmaar Kan Alles’ gestart. Dit is een creatieve jongerencampagne die Alkmaarse jongeren de mogelijkheid biedt hun eigen idee uit te voeren. Bijvoorbeeld het opzetten van een festival, een voetbaltoernooi, beautybeurs of jongerenmagazine. Het doel is om ambitieuze jongeren de kans te geven om Alkmaar nog bruisender te maken. Voor de uitvoering van een eigen idee wordt €2000,- per project beschikbaar gesteld. Na twee eerdere brainstormsessies vindt de laatste plaats op woensdag 28 mei, van 19:30 tot 21:30 uur in Life 072. Iedereen is welkom.

Als aftrap van de campagne ‘In Alkmaar Kan Alles’ zijn de afgelopen weken een tweetal brainstormsessies georganiseerd. ‘’Het is belangrijk dat jongeren zelf invloed hebben op het culturele aanbod in de stad, daarom zijn de brainstormsessies vanuit de doelgroep zelf georganiseerd’’, aldus de 21-jarige Iza van Vliet. ‘’Zo hebben we veel toffe concepten bedacht die te maken hebben met sport, muziek, kunst en goede doelen’’. Uit de brainstormsessies kwamen ideeën als indoor paintballen, een openbaar skate event en een filmavond in het park.

Voor de campagne is tevens een nieuwe website gelanceerd: www.inalkmaarkanalles.nl. Op de website is alle informatie met betrekking tot de campagne te vinden. Daarnaast zijn de voorwaarden te lezen en kunnen jongeren op de site hun idee indienen. Speciaal voor de campagne is ook een promotiefilm gemaakt door Omar El Maghawry, waarbij Alkmaarse jongeren hun talent laten zien. 

Pin It
Bekeken: 1412x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/