Alkmaar, 14 mei 2014. Maandagavond 12 mei hebben de leden van GroenLinks Alkmaar, Schermer en Graft-De Rijp het verkiezingsprogramma en de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van november 2014 vastgesteld. De leden kozen voor een verkiezingsprogramma met de prioriteiten op werk, zorg en schone energie. Voor een sociale, groene stad en dorpen waar een plek en aandacht is voor iedereen. Christian Braak werd door de leden gekozen als lijsttrekker. De leden hebben gekozen voor een lijst met een mix van ervaring en vernieuwing en vertegenwoordiging uit de drie fusiegemeenten. Top 6 van de lijst: 1. Christian Braak, 2. Mireille Sampimon, 3. Bastiaan de Leeuw, 4. Rosina Diktas, 5. Ineke Bozelie, 6. Daan van Os. De lijst bestaat totaal uit 18 kandidaten. Hekkensluiter is ex-wethouder Wim van Veen. Hij werd door de leden gekozen tot lijstduwer.

Christian Braak bedankte de leden voor het vertrouwen in hem. Hij heeft er veel zin in om de lijst de trekken en campagne te gaan voeren. Cristian Braak: “Ik ben er trots op dat de leden mij gekozen hebben. We hebben uitstekende kandidaten. GroenLinks kan de komende jaren echt het verschil gaan maken door met goede en realistische alternatieven te komen. Vanuit onze gedrevenheid om onze mooie gemeente sterker te maken, duurzamer, groener en socialer. Wij maken echt het verschil". 

In verkiezingsprogramma van GroenLinks is een speciaal hoofdstuk gewijd aan de fusie tussen Alkmaar, Schermer en Graft-De Rijp. GroenLinks wil dat dorpen en buurtschappen ook na de fusie hun eigen identiteit en karakter kunnen behouden. GroenLinks gaat voor vitale dorpen en vindt dat alle inwoners van Alkmaar profiteren van de fusie. Stad en het platteland horen bij elkaar, stelt de partij. De leden brachten nog enkele wijzigingen in het conceptverkiezingsprogramma aan. Deze worden de komende tijd verwerkt. Het definitieve programma komt te staan op de website van GroenLinks Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1340x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/