Alkmaar, 02 mei 2014. Dit jaar organiseert het Jeugdcultuurfonds Alkmaar de talentenjacht Alkmaars Talent. De jeugd van 6 t/m 18 jaar uit Alkmaar en omgeving kunnen zich inschrijven voor de auditierondes in juni. De jury bestaat uit professionals uit het vak, waaronder actrice/presentatrice Roxana van der Meulen en musicalster Tommie Christiaan. De talentenjacht bestaat uit meerdere rondes. In juni vinden de audities plaats op vier locaties, waarvan drie in Alkmaar. Vanaf 1 januari 2015 horen Graft, De Rijp en de Schermer ook bij de Gemeente Alkmaar, daarom vindt één auditieronde plaats in De Rijp. Maandag 12 mei wordt in een persconferentie bij TAQA Theater De Vest meer bekend gemaakt over Alkmaars Talent. 

Alkmaars Talent wordt georganiseerd door het Jeugdcultuurfonds Alkmaar. Dit fonds zet zich in voor kinderen uit minima gezinnen die lid willen worden van een muziek- of dansschool. Voor deze kinderen wordt het lesgeld en eventuele benodigdheden betaald. Het doel van de talentenjacht is meer bekendheid genereren voor het Jeugdcultuurfonds en kinderen stimuleren deel te nemen aan cultuur. Niet alleen de winnaar wint mooie prijzen, kinderen die in eerdere rondes afvallen maken ook kans op leuke stimuleringsprijzen.

 

Pin It
Bekeken: 2600x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/