Alkmaar, 17 april 2014. Fischer- Z maakte furore in de jaren tachtig met hits als The Worker en Marliese. Ze zijn nog niet klaar met de wereld en de wereld niet met Fischer- Z en daarom staan ze zaterdag 26 april staan ze in Podium Victorie met als support act Sam Walker.

Met albums als World Salad, Going Deaf For A Living en Red Skies Over Paradise heeft Fischer-Z zich in het rijtje geplaatst van de grootste Britse art-pop / new wave bands uit de jaren ’80. Zanger/gitarist John Watts heeft het unieke vermogen om wereldwijde politieke problemen om te zetten in prachtige verhalende en kleurrijke popsongs.

Nadat de groep in 1981 uit elkaar ging heeft Watts zich een periode gericht op zijn solocarrière. Echter in 1987 besloot hij om toch de naam Fischer-Z weer op te pikken en onder deze naam een nieuwe band op te richten. De band zal laten zien dat hits als The Worker, So Long en Marliese nog steeds fris en tijdloos klinken. Het belooft een avond vol goede herinneringen, jeugdsentiment en kwaliteitsmuziek te worden.

Het optreden van Fischer- Z en Sam Walker op 26 april begint om 21:00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop €27,- en €31,- aan de deur.

Pin It
Bekeken: 1414x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/