Alkmaar, 16 april 2014. Het karateteam van sportinstituut Tom van der Kolk heeft zondag goede zaken gedaan op het 9de Itosu Open in Waalwijk. Elf karateka’s van de wedstrijdselectie van trainers Nadia Bosch en Sander Huntelerslag waren afgevaardigd naar Brabant om op dit zeer sterk bezette toernooi te proberen eremetaal te behalen. Danique Noordenbos (meisjes 12/13 jaar), Erol Ayyildiz (jongens 14/15 jaar) en Relucksha Charles (meisjes 14/15 jaar) verloren helaas de strijd om het brons en belandden net naast het podium, maar Ivana Mandic (meisjes 16/17 jaar) en Sacha Kruijer (meisjes 14/15 jaar) lieten alle concurrentie achter zich en gingen aan de haal met de titel.

De mooie resultaten tonen dat het team op de goede weg is in de voorbereiding naar de Krokoyama Cup over twee weken in Koblenz (Duitsland). Dit is een internationaal toernooi waar veel Europese kata toppers aan zullen deelnemen. Vier cadetten zullen namens het Sportinstituut worden afgevaardigd om te zien of zij zich ook internationaal op de kaart kunnen zetten.

Pin It
Bekeken: 961x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/