Alkmaar, 16 april 2014. Woensdag 23 april van 20.00 uur tot 22.00 uur is er in Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2 weer een bijeenkomst over actief burgerschap en participatie, als vervolg op de zeer geslaagde avond van 25 maart met Evelien Tonkens. Participatie is zelf een vorm van actief burgerschap, met kansen én grenzen. Aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk infomeren en inspireren we elkaar: hoe geven wij vorm aan onze samenleving in onze regio met oog voor rechtvaardige man-vrouw verhoudingen, diversiteit en kwaliteit? De avond dient ook als voorbereiding op een bijeenkomst in het najaar in verband met de Alkmaarse gemeenteraadsverkiezingen. 

De bijeenkomsten worden georganiseerd door de initiatiefgroep Gender en Burgerschap Noord Holland, in samenwerking met de Bibliotheek Kennemerwaard. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan bij de klantenservice van de bibliotheek tijdens de openingstijden.

Pin It
Bekeken: 1350x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/