Alkmaar, 16 april 2014. Zaterdag speelde Oberon de musical Hairspray tot twee maal toe voor een volle zaal in TAQA Theater De Vest. Voor regisseur Jos Meijer zijn eerste productie met de musicalgroep. Ondanks wat technische storingen liep de voorstelling als een trein. Julia van der Haagen speelde en danste als de spontane Tracy Turnblad, Nicky Gosse van der Veen - vorig jaar op de longlist van de Amateur Musical Awards - en Maikel Maduro als het echtpaar Turnblad lieten een hilarisch, maar ook hartverwarmend liefdesduet zien. Jasper van Aarst als Seaweed J.Stubbs maakt met zijn hartverscheurende soulstem het lied 'Zo is't maar net' een verpletterende indruk. Niet in de laatste plaats door de inhoud van het lied, dat ook goed het thema van de musical verwoordt: anders zijn is geen reden voor uitsluiting, maar is juist een verrijking.

De junioren van Oberon komen dit seizoen nog aan de beurt: zij spelen de musical Beauty and the Beast JR in theater de Beun te Heiloo, op 14 en 15 juni.

Foto: Auke Doornbos

20140416 oberon hairspray

Pin It
Bekeken: 1693x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/