Alkmaar. 28 maart 2014. Sophie Kolles Dansstudio uit Alkmaar heeft komende zondag 30 maart haar theaterdebuut in Theater De Beun in Heiloo. Vanaf 15:00 uur zullen de leerlingen van SKD tijdens een anderhalf uur durende voorstelling hun resultaten van een aantal maanden hard werken aan u presenteren. Het belooft een spetterende, afwisselende voorstelling te worden van zowel streetdance, klassiek ballet als moderne dans. De zaal opent op 30 maart om 14:45 uur. De entree is € 5,- er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Sophie Kolles Dansstudio Alkmaar heeft haar dansstudio in wijkcentrum de Eenhoorn in het centrum van Alkmaar. SKD geeft les aan zowel kinderen als volwassenen en is gespecialiseerd in streetdance, jazz en klassiek. Eigenaresse Sophie is afgestudeerd op het Nova College Dans, een 4-jarige dansopleiding waarbij je opgeleid wordt voor docent dans. Ze leeft haar droom door dansles te geven aan verschillende leeftijden en dansstijlen. Van jongs af aan wilde ze lesgeven. Alle buurtkinderen werden opgehaald door Sophie en zij hield ze dan de hele middag bezig met spelletjes en dansjes aanleren. Toen ze 8 jaar was ging ze voor het eerst op dansles. Vanaf toen wist ze dat ze lesgeven en dans wilde combineren. Sophie is heeft onder andere dansles gevolgd op de Alvin Ailey American Theater in New York en heeft daar een super ervaring opgedaan. Deze manier van lesgeven inspireerde haar enorm en zet ze ook in haar eigen dansstudio in.

Meer informatie op de website van SKD.


Pin It
Bekeken: 1754x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/