Alkmaar, 28 maart 2014. Zaterdag 5 april opent de PvdA-afdeling Alkmaar/Graft-De Rijp/Schermer een lokaal partijkantoor annex campagnewinkel in de Ridderstraat in Alkmaar. In de campagnewinkel kunnen inwoners van de drie fusiegemeenten dit jaar terecht met hun vragen en hun mening over de lokale politiek en voor een kopje koffie of thee. Zij kunnen er informatie krijgen over de actiepunten van de Partij van de Arbeid bij de Europese verkiezingen van 22 mei. Ook kunnen ze er hun problemen voorleggen aan het lokale ombudsteam van de PvdA. Vanaf de vroege zomer wordt de campagnewinkel het hart van een bruisende campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 november 2014.

Rondom de feestelijke opening van de campagnewinkel organiseert de PvdA op 5 april een campagnedag waarbij dorpskernen en wijken in alle drie gemeenten worden aangedaan: De Rijp, Stompetoren en Alkmaar. De campagnewinkel zal gevestigd zijn op het adres Ridderstraat 14a in Alkmaar, nabij V&D. De officiële en feestelijke openingshandeling zal zaterdag 5 april plaatsvinden om 15.00 uur. Belangstellenden uit de regio Alkmaar zijn daarbij van harte welkom.

Pin It
Bekeken: 1198x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/