Alkmaar, 26 maart 2014. Karavaan speelt waar Noord-Holland beweegt en reist van donderdag 8 mei tot en met maandag 9 juni langs zes maakbare plaatsen in de provincie. Vanaf het begin tot en met zaterdag 17 mei staat het festival in Petten op de Zeedijk: tussen golven en dijk, 4,5 meter onder N.A.P. Soundscape op autoradio, op de dijk projecties, spelers, het Groot Karavaan Orkest. Een dijkdoorbraak? Dit is DIJK-IN, over leven onder zee-niveau. De stenen zeedijk komt nog één keer tot leven voordat hij transformeert naar een speels duinlandschap. Karavaan is onderdeel van Cultuurcompagnie Noord-Holland en wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere de provincie Noord-Holland.

Karavaanbezoekers kunnen zich nog verder onderdompelen in het thema leven onder zeeniveau door een bezoek te brengen aan het festivalprogramma in het centrum van Petten. Een programma met interessante documentaires, prachtige tentoonstellingen, mooie muziek en andere passende en leuke activiteiten. Ook zal er een kunstmarkt zijn, waar kunstwerken staan met thema's als strand, zee, de dijk en/of Petten.

Karavaan hoort graag wie zijn of haar werk delen en/of verkopen aan de bezoekers van Karavaan. Meer info op de website van Karavaan.



Pin It
Bekeken: 1520x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/