Alkmaar, 26 maart 2014. Na een geslaagde start van Hardlopen Alkmaar in januari van dit jaar is de animo om hard te lopen onder professionele begeleiding inmiddels zo groot dat er vanaf april een derde loopgroep zal starten. Vanaf nu kunnen lopers zich ook inschrijven voor een gevorderden-training. Voor alle drie groepen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De gevorderden starten op dinsdag 8 april, de beginners starten op woensdag 9 april en de halfgevorderden op 10 april. Trainster Annet Brons is een ervaren hardlooptrainster en zorgt voor professionele begeleiding. Gestart wordt bij 't Trefpunt, Louise de Colignystraat 20. Elke training begint om 19:30 uur. Meer informatie op de website van Hardlopen Alkmaar. Hier kan men zich ook inschrijven.

Hardlopen Alkmaar is onderdeel van Hardlopen Amsterdam. Deze hardloopvereniging telt zo'n 500 leden die wekelijks op verschillende niveau's hardlopen. De trainingen worden gegeven op zeven verschillende locaties in Amsterdam. Alle trainers van Hardlopen Amsterdam zijn gecertificeerd door de Nederlandse Atletiek Unie. Hardlopen Amsterdam is in 2011 opgericht door David Knappstein. David loopt vanaf zijn zevende hard en is sinds 2003 hardlooptrainer. Het belangrijkste doel van HardlopenAmsterdam is iedereen met plezier laten hardlopen.

Pin It
Bekeken: 976x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/