Heiloo, 26 maart 2014. Coöperatie Top50-Onbezorgd start maandag 31 maart in de regio's Alkmaar, Den Haag en Haarlem. De feestelijke aftrap vindt die dag om 15.00 uur plaats in het Wijkcentrum De Ringvaart te Haarlem. In Heiloo is ook een bureau van Top50-Onbezorgd gevestigd. Later zal dienstverlening ook naar andere plaatsen, regio's en provincies uitbreiden.

Top50-Onbezorgd koppelt behoeften van 50-plussers wat betreft persoonlijke dienstverlening aan het enorme potentieel van gemotiveerde zzp'ers. Velen hebben door de crisis een gebrek aan opdrachten om fatsoenlijk te kunnen leven en werken. Gelijktijdig biedt Top50-Onbezorgd gemeenten de kans langdurig werklozen buiten de Bijstand te houden of eruit te krijgen.

Top50-Onbezorgd is de eerste landelijke coöperatie van zelfstandige professionals op de Nederlandse seniorenmarkt. Mensen van 50 jaar en ouder die actief en gezond thuis willen leven én hierop zélf de regie willen houden, kunnen hier hulp krijgen. De organisatie bieden hen hierbij persoonlijke dienstverlening op maat, bij klussen in en om het huis en financieel-administratieve diensten.

Opdrachtgevers kunnen hun opdrachten rechtstreeks plaatsen op de website van Top50-Onbezorgd. Op deze site kunnen zzp'ers zich ook aanmelden.

 

Pin It
Bekeken: 1390x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/