Alkmaar, 26 maart 2014. Dinsdagavond hield de politie een 16-jarige jongen uit Alkmaar aan op verdenking van de beroving van een 15-jarige plaatsgenoot. Rond 18.05 uur stond het slachtoffer op de Willem de Zwijgerlaan. Hij luisterde naar muziek door zijn hoofdtelefoon. Plotseling kwam er een groep van acht jongeren naar hem toe die hem beschuldigden van diefstal van die hoofdtelefoon. Een van de jongens griste vervolgens de hoofdtelefoon uit de handen van het slachtoffer. Hij gaf het apparaat door aan een ander uit de groep, die er hard mee wegfietste.

Het slachtoffer waarschuwde kort daarna de politie en kon een goed signalement even. Vanuit dit signalement werd de verdachte door de politie herkend. Hij kon later in thuis in Alkmaar worden aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar degene die er vandoor ging.

Pin It
Bekeken: 1405x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/