Alkmaar, 24 maart 2014. Zaterdagavond stond in de Hoornse Vaart de wedstrijd tussen de dames van DAW en S.G. West-Friesland op het programma. Met een 9-4 overwinning op de nummer laatst kenden de Alkmaarders een makkelijke avond. De Alkmaarse ploeg nam meteen het heft in handen en sloot het eerste kwart af met een 3-1 voorsprong. In het tweede kwart schroefde DAW de score nog verder op naar 6-3 en in het derde kwart werd de overwinning veiliggesteld toen het was uitgelopen naar 8-3. Beide ploegen scoorden nog een maal in het laatste kwart waarmee de eindstand op 9-4 in het voordeel van de Alkmaarders werd bepaald.

Met nog drie wedstrijden te spelen blijft de tweede plek haalbaar voor DAW. Die plek wordt op dit moment ingenomen door S.G. Amersfoort. De Utrechters hebben met wedstrijden tegen onder anderen koploper UZSC en het hoog geklasseerde De Snippen nog een lastig programma voor de boeg, terwijl DAW nog speelt tegen het onderin verkerende De Duinkikkers, concurrent De Snippen en middenmoter Aquarijn. Zondag 30 maart gaat DAW als eerst op bezoek bij De Duinkikkers in Soest.