Regio, 20 maart 2014. De dertig finalisten van de verkiezing 'Beste Onderneming van Noord-Holland' zijn bekend gemaakt. Zoals elk jaar is er een grote verscheidenheid aan bedrijven geselecteerd door een jury, bestaande uit prominenten uit het Noord-Hollandse bedrijfsleven. Belangrijke aspecten zijn innovatie, duurzaamheid en creativiteit. Op 7 mei wordt bekendgemaakt wie de de prestigieuze titel  'Beste Onderneming van Noord-Holland' in ontvangst mag nemen en daarbij het prijzenpakket ter waarde van € 5.000.

Naast de publieksprijs wordt er in deze achtste editie van de 'Beste Onderneming van Noord-Holland' per categorie ook een juryprijs uitgereikt. In de categorie MKB Groot zijn er dit jaar geen bedrijven uit de regio Alkmaar gekozen. Bij het MKB Midden staat Restaurant Hotel Merlet in Schoorl op de lijst. In de categorie MKB Klein dingt Silhouet & Lalocanda uit Heiloo mee naar de prijzen. Grofweg betekent klein maximaal 5 FTE en groot meer dan 50 FTE.

Alle dertig genomineerde ondernemingen maken kans op de publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via het online stemformulier -hier- te vinden.

Pin It
Bekeken: 1082x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/