Regio, 20 maart 2014. In februari telden de arbeidsmarktregio's Noord-Holland Noord, Zaanstreek-Waterland en Zuid-Kennemerland over de gehele linie een minimale daling (-0,4%) van het aantal WW-uitkeringen ten opzichte van januari. Voor het eerst sinds april 2012 daalt het aantal WW-uitkeringen in het merendeel van de gemeenten. Een deel van het herstel is seizoensgebonden, met de horeca voorop, dus er moet niet te vroeg gejuicht worden, maar feit blijft dat er een jaar geleden nog een stijging was van 1,5%.

De daling kwam vooral voor rekening van Noord-Holland Noord. In deze regio nam het aantal WW-uitkeringen met 0,4% af. In de twee andere regio's was het verschil met januari minimaal, gelijk aan de landelijke trend. De daling in de horeca is, waarschijnlijk door het vroege lenteweer, het grootst (-133). In de gezondheidszorg (+69) en bij banken (+25) hield de stijging van het aantal WW-uitkeringen aan. De komende maanden moeten uitwijzen of er sprake is van een eenmalige daling van het aantal WW-uitkeringen of dat de daling doorzet.

Gemeente Purmerend laat de grootste daling zien. Het aantal WW-uitkeringen nam met 32 af naar 2.076 (-1,5%). Gemeente Zaanstad zit aan de andere kant van het spectrum met een stijging van 38 naar 3.840 (+1,0%).

Pin It
Bekeken: 989x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/