Alkmaar,  20 maart 2014. Veel Alkmaarders helpen mee tijdens de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet van het Oranje Fonds. Vrijdagmorgen 21 maart verzorgt het Alkmaarse college een ontbijtbuffet voor de bewoners van zorgcentrum de Vleugels. Wethouders Peter de Baat, Elly Konijn, Jan Nagengast en Victor Kloos en Mirjam Hamberg verzorgen samen met andere vrijwilligers van 8.30 tot 10.00 uur een luxe ontbijtbuffet voor 120 cliënten van de Vleugels. Ook de 22e zijn veel Alkmaarders actief tijdens NLdoet.

Het Oranje Fonds organiseert op 21 en 22 maart 2014, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Een kwart van de Alkmaarders doet het door zich als vrijwilliger in te zetten; bij activiteiten in hun wijk, cultuur- of sportverenigingen of voor hun medemens.

Stichting De Waaier zorgt als makelaar maatschappelijk betrokken ondernemen voor een goede matching van de klussen en vrijwilligers in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk tijdens NLdoet, maar natuurlijk ook op alle andere dagen van het jaar.

Pin It
Bekeken: 993x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/