Amsterdam, 18 maart 2014. De voorronde van Write Now! Amsterdam vindt plaats in de Perdu op 12 mei 2014. Literair talent uit Amsterdam en wijde omgeving kan zich nog tot 1 april inschrijven door een tekst op te sturen via de website van Write Now! Thomas Heerma van Voss voorafgaand een schrijfworkshop, Jeroen Kant zorgt voor muziek tijdens de avond en de presentatie is in handen van Elfie Tromp. Aan het eind van de avond maakt juryvoorzitter Ellen Deckwitz bekend wie er met de prijzen vandoor gaat en zich plaats voor de landelijke finale op 21 en 22 juni in Rotterdam.

Write Now! is de belangrijkste schrijfwedstrijd voor jongeren van 15 tot en met 24 jaar in het Nederlandse taalgebied. Naast de voorronde in Amsterdam zijn er tien andere voorronden in Nederland, België en Suriname. De eerste prijs bij iedere voorronde is €250,- aan boekenbonnen, de tweede prijs €125,- aan boekenbonnen en de derde prijs €75,- aan boekenbonnen. De winnaar gaat automatisch door naar de landelijke finale, de nummers twee en drie maken kans op één van de vier wildcards. De hoofdprijs van Write Now! 2014 bestaat uit een MacBook ter waarde van €1.500,-, een coachingstraject van literair agent Sebes & Van Gelderen en optredens tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival en Wintertuinfestival Nijmegen. De publieksprijs wordt bepaald door de lezer. De finalist met de meeste stemmen wint een iPad en een publicatie in Metro Vlaanderen.

Wie deze mogelijkheid met beide handen wil aangrijpen, meldt zich voor 1 april aan via de website van Write Now! Hier zijn ook alle voorwaarden te lezen.

Pin It
Bekeken: 1476x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/