Broek op Langedijk, 18 maart 2014. Wie beginnend naaister is en soms wat advies nodig heeft, of het gewoon gezellig vindt om gezamenlijk creatief bezig te zijn kan voortaan elke woensdag van 10.00 uur en 14.00 uur terecht bij het Open Atelier van Pure Coverz aan de Bijlestaal 42N in Broek op Langedijk. De eigen naaimachine werkt natuurlijk het lekkerst maar er zijn machines te leen. Eigen stoffen kunnen gebruikt worden, of ze zijn te kopen bij Pure Coverz.

Monique Zoon, eigenaresse van het bedrijf: "Bij Pure Coverz is de collectie stoffen steeds verder uitgegroeid door de enorme vraag naar mooie biologische katoenen stoffen. Op markten en beurzen hoor ik vaak dat velen net beginnen en het nog best moeilijk vinden om zelf iets te maken. Daardoor kwam ik op het idee om ons atelier open te stellen voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Ervaring krijg je tenslotte door het gewoon te doen!" Meer informatie op de website van Pure Coverz.

Na de Modevakschool en vele jaren werkervaring, heeft Monique Zoon Pure Coverz opgericht, een webwinkel met stoffen en textielproducten op biologische grondslag. Ze heeft inmiddels een grote collectie woontextiel gemaakt en is ook privé ijverig met de naaimachine. Met deze kennis en ervaring helpt ze graag anderen een eindje op weg om zelf ook mooie creaties te maken. 

 

Pin It
Bekeken: 1247x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/