Alkmaar/Heerhugowaard, 18 maart 2014. Teveel gezinnen in Nederland leven onder de armoedegrens en kunnen zo geen Sinterklaas vieren. "Dit kan en mag niet", vindt de 26-jarige Jennifer van Vliet de nieuwe coördinator van Stichting Twinkle Stars. De stichting zet zich in voor kinderen onder de armoedegrens (bijstand +10%) die tijdens het volksfeest buiten de boot vallen. "De afgelopen jaren hebben we al succes geboekt in de regio Medemblik en dit jaar willen we ook de arme kinderen in de regio Alkmaar een Sinterklaas gunnen." 

Vrijdag 21 maart tijdens de landelijke actie NL Doet gaan leerlingen uit klas 4B van het Heerhugowaardse Trinitas College (Johannes Bosco) cadeaus inzamelen voor Twinkle Stars bij de Action en Big Bazar in Middenwaard. Ze zullen het winkelend publiek vragen om een klein cadeautje te kopen voor een kind. Ook wordt er dan geflyerd in het winkelcentrum vrijwilligers en donateurs te werven, want die zijn natuurlijk hard nodig om het allemaal tot een succes te brengen.

Sinds de start in 2009 is de stichting gegroeid naar momenteel ruim 600 kinderen die aangesloten zijn. Gezinnen kunnen zich vrijblijvend aanmelden om aanspraak te maken op de steun. Helaas blijkt de behoefte alleen maar groter te worden. Meer informatie op de website van Twinkle Stars.

Pin It
Bekeken: 1550x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/