Alkmaar, 18 maart 2014. Afgelopen vrijdag heeft de politie een 29-jarige man aangehouden, die verdacht wordt van de overval aan huis in de Anna Bijnsstraat op woensdag 5 maart. De man is aangehouden terwijl hij thuis was en hij werd maandag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Aan de Anna Bijnsstraat is woensdagavond 5 maart een oudere vrouw beroofd. Een onbekende man belde aan bij de vrouw en toen zij open deed duwde de man haar naar binnen. Hier werd de vrouw gedwongen haar portemonnee af te staan. De dader, een lange, donker getinte man, ging er op de fiets vandoor. Of de man ook in verband gebracht wordt met de woningoverval van 10 februari aan de Dillenburgstraat, hier ging het eveneens om een lange getinte man die er per fiets vandoor ging, heeft de politie niet te kennen gegeven.

De politie zoekt nog altijd getuigen die woensdagavond 5 maart iets verdachts gezien of gehoord hebben om meer inzicht te krijgen in de kwestie. 

Pin It
Bekeken: 1065x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/