Alkmaar, 17 maart 2014. Op de Kwartelstraat is zondag twee keer een binnenbrandje geweest. Het is ook de derde keer in 14 dagen dat het het raak is in het huis, dat beheerd wordt door 's Heeren Loo zorggroep voor het huisvesten van geestelijk beperkte mensen. Dit derde brandje woedde in een van de slaapkamers. De inwoners werden overgebracht naar een van de drie andere huizen van de zorggroep. Het vuur was door de toegesnelde brandweer snel bedwongen, maar de bewoners konden nog niet terug.

Buren maken zich ernstige zorgen over de ontwikkelingen in de huizen van 's Heeren Loo. "Drie keer al en ze maken ons niet eens wakker", zegt een buurman. "Voor hetzelfde geld staat het hele huis in de brand en slaat het over naar mijn huis. Er moet wat gebeuren voordat er misschien nog doden vallen onder de bewoners daar. Nu is het nog klein maar wie weet kunnen ze straks eens niet meer naar buiten. Vanavond stond de brandweer hier ook rond de klok van 19:00 uur. Nu om 00:00 uur weer en de eerste keer zijn er schilders en timmermannen geweest om de boel weer op te knappen." Volgens een andere buur was het werk net gereed. Hij en diverse anderen vinden het hoog tijd dat er gesproken wordt over deze gevaarlijke situatie.

20140316 brand geestelijk gehandicapten

Pin It
Bekeken: 2025x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/