Alkmaar, 17 maart 2014. In buurthuis De Daalder wordt zaterdag 22 maart van 10.30 tot 12.00 uur een NAH-café gehouden. NAH staat voor niet-aangeboren hersenletsel. Mensen die zelf hersenletsel hebben of zij die daarmee te maken hebben zijn van harte welkom. Het NAH-café is een plek om ervaringen uit te wisselen en interessante thema's te bespreken die te maken hebben met niet-aangeboren hersenletsel. De toegang is gratis. 

Een eerder initiatief van stichting Cerebraal moest helaas stoppen. Deze herstart wordt (in overleg met stichting Cerebraal) door MEE Noordwest-Holland en de Mantelmeeuw (onderdeel van Esdégé Reigersdaal) gemaakt. Aanmelden bij Thera Muskens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088 6522522.)

Pin It
Bekeken: 1299x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/