Alkmaar, 17 maart 2014. In de week van 3 tot en met 8 maart zijn 25 kanjers van vrijwilligers de straat op gegaan in Alkmaar en Heerhugowaard om te collecteren voor Friends of Animals. Gewapend met collectebus en boekenleggers zijn zij langs de deuren gegaan totaal een prachtig bedrag van € 3790,45 opgehaald. Hiermee kan er weer een mooi project voor de dieren in Spanje worden. Op de website van Friends of Animals is te lezen wat voor projecten het zoal om gaat. Zo is ook informatie over de organisatie en de nieuwsbrief te vinden.

Amber en Kim Jenkins uit Heerhugowaard, beiden 11 jaar oud hebben ook gecollecteerd, met hun moeder op sleeptouw. Ze hebben elke collectedag gelopen met hun al maar zwaarder wordende bus en verdienen het extra even in het zonnetje gezet te worden.

 

Pin It
Bekeken: 1275x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/