Alkmaar, 10 maart 2014. Zonder Vogel, Niesten en Van Nieuwkerk, maar wel met de zieke Van Ee, Oud en de licht geblesseerde Potter namen de dames van Kolping Boys het zondag op in en tegen Winkel. In de thuiswedstrijd eerder dit seizoen werd moeizaam gewonnen met 2-1 en dus beloofde het een lastige wedstrijd te worden tegen het fysiek sterke winkel. Al snel na het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat de thuisploeg voornamelijk de lange bal hanteerde via de snelle buitenspeelsters en dus kwam het initiatief van de Alkmaarders. In de 8e minuut was het al raak. Woldhuis rondde met het hoofd een goede voorzet van Van Elst af: 0-1. De wedstrijd raakte na dit doelpunt meer in balans en gescoord werd er niet meer voor de rust.

In de tweede helft kreeg Kolping kans op kans, maar de achterhoede van Winkel wist de stand nog steeds te beperken tot 0 – 1. Toch konden de Alkmaarders na 70 minuten de score verdubbelen. Buis omspeelde zowel de achterhoede, als de keepster en scoorde beheerst: 0-2. Diezelfde Buis kreeg nog een goede mogelijkheid op de 0-3, maar oog in oog met de keepster van Winkel liet zij de kans onbenut. Gescoord werd er niet meer en Kolping keerde met 3 punten terug naar Oudorp.

De strijd blijft spannened voor de dames van Kolping. Vanaf de vierde positie omhoog kijken kan nog altijd, met vier punten verschil naar de nummer drie, maar het moet ook nummer vijf Purmerend, met een gelijk aantal punten, nog van zich af zien te houden.