Alkmaar, 10 maart 2014. Koen Verweij reed zondag bij wereldbekerwedstrijden in Inzell naar een derde plaats op de 1500 meter. In de laatste rit wist hij Shani Davis te verslaan met 0,04 seconden in 1.45,68. De kersverse Olympisch kampioen zorgde er zo voor dat hij het gat richting ranglijstaanvoerder Davis verkleinde naar slechts 6 punten: 320 tegen 326. Komend weekend is de finale in Heerenveen, en dan liggen er dubbele punten aan de finish, dus Verweij maakt uitstekende kans op het binnenslepen van de titel, ondanks dat hij een aantal wedstrijden liet schieten.

De winnaar in Inzell was de Amerikaan Brian Hansen. Hij reed 1.44,58. Denny Morrison uit Canada werd tweede in 1.45,28. De Olympisch kampioen 1500 meter Zbigniew Brodka kwam er niet aan te pas met een vijfde plek.

Pin It
Bekeken: 955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/