Alkmaar, 09 maart 2014. Zaterdagavond 22 maart en zondagmiddag 23 maart zal de afdeling kunstrijden van de Alkmaarsche IJsclub weer een fantastische familieshow neerzetten. Jong en oud, beginners en wedstrijdrijders dragen hun steentje bij. De optredens van beginnende schaatsers en gevorderden die meedoen op nationaal en internationaal niveau wisselen elkaar in hoog tempo af.

De ijshal wordt omgebouwd tot een ware showhal met tribunes en prachtig decor. Het thema van deze show blijkt uit de titel, Cruise Calypso. Toeschouwers stappen aan boord van cruiseschip Calypso en reizen af naar verre oorden. Zowel onder de waterspiegel als in de tropische oorden die aangedaan worden, vertonen de schaatsers hun kunsten op het ijs.

Onder de rijders zijn ook topschaatsers als Florian Gostelie (Nederlands Kampioen 2013 en 2e in 2014), Holiday On Ice rijder Bram van Meggelen en de 9-jarige Melissa Hopman (KNSB finaliste)

De ijsshows worden gegeven op ijsbaan De Meent. Informatie over de show en de kaartverkoop is te vinden op de website van de Alkmaarse IJsclub.

 

Pin It
Bekeken: 1689x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/