Noordeinde, 06 februari 2014. Noordeinde beleeft zondag 23 februari een primeur. Voor het eerst doet het populaire muzikale gezelschap Foursome een locatie in Graft-De Rijp aan. Er is gekozen voor het monumentale kerkje in Noordeinde, vanwege de heldere akoestiek. Foursome brengt een afwisselend liedjesprogramma met een mix van Ierse, Schotse en Keltische ballades en eigen werk, ook wel Noordhollandse folk genoemd.

Na het succesvolle zondagmiddagoptreden van Arthur Ebeling en Peer Wassenaar, die vorige maand voor een volle concertzaal zorgden, maakt de Noordeinder Vermaning het podium vrij voor he viertal Marian van Dam, Berna van Rijswijk, Timon Ytsma en Kees Kraakman. Zij zijn gepassioneerde musici die hun vocale kwaliteiten ondersteunen met diverse akoestische instrumenten. Het gezelschap bestaat sinds 2000. Sindsdien toeren het met grote regelmaat langs Noordhollandse kerkjes en weet het een steeds grotere schare liefhebbers aan zich te binden.

Het programma van 2014 heet 'Hier is thuis' en omvat aansprekende liedjes over de vreugde en verdriet van het leven. Het optreden begint om 15.00 uur. Entree is € 12,50 en voor donateurs € 10,-. Meer info op de website van Foursome.

Pin It
Bekeken: 1222x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/