Alkmaar, 06 februari 2014. Het college ontwikkelt een nieuw ouderenbeleid met het accent op de vitaliteit en betrokkenheid van ouderen. Met dit vitaal ouderenbeleid richt het zich op de Zilveren Kracht van ouderen en hun potentie voor de samenleving. Op 25 mei 2013 werd een startbijeenkomst gehouden en sindsdien zijn er al veel activiteiten in gang gezet met en voor de burger. Op 1 maart organiseert de gemeente een tweede werkconferentie Zilveren Kracht en wederom worden betrokkenen van harte uitgenodigd om te participeren. Een volledig programma volgt nog. volgt nog.

Tijdens de tweede bijeenkomst wordt ingegaan op de uitkomsten van de enquête ´Zilveren Kracht van Alkmaar', maar ook op de tot nu toe bereikte resultaten. Uiteindelijk wil de gemeente een aantal thema's van de Zilveren Kracht meer verdieping geven, zodat er een goed en eigentijds beleid voor en met vitale ouderen neergezet wordt.

De tweede bijeenkomst Zilveren Kracht wordt gehouden op zaterdag 1 maart van 09.30 uur tot 13.00 uur in het pand van Hogeschool Inholland, Bergerweg 200. Digitaal aanmelden kan via -deze link-.

Pin It
Bekeken: 1200x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/