De Rijp, 06 februari 2014. De stuurgroep Fusie Alkmaar, Graft-De Rijp en Schermer nodigt inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven uit voor een informatieavond over de gemeentelijke herindeling met als speciaal thema Jeugd en Onderwijs. Deze informatieavond vindt plaats op dinsdag 11 februari van 19.30 tot 21.45 uur in Hotel Rijper Eilanden aan de Zuiddijk 2a in De Rijp.

De inloop is vanaf 19:30 uur en om 20:00 uur zal Alkmaarse burgemeester Bruinooge, de voorzitter van de stuurgroep Fusie, de aftrap doen. Daarna komt Joost Cox aan het woord, projectleider Fusie. Eerst licht hij de voortgang toe en daarna zal hij zich richten op jeugd en onderwijs binnen de toekomstige gemeente. Om 20:45 uur is er een korte pauze, waarna er gelegenheid is voor het stellen van vragen. Rond 21.45 uur vindt de afsluiting plaats en is er tijd voor een drankje. Meer informatie over de bijeenkomst bij de gemeente Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1045x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/