Een ruzie op de Langestraat is woensdagavond flink uit de hand gelopen. Bij een steekpartij raakten drie mensen gewond. Onder hen zouden ook omstanders zijn die tussenbeide probeerden te komen. Vermoedelijk gaat het om een ruzie in de relationele sfeer. "Het is jouw schuld", werd er volgens getuigen geschreeuwd, die dachten dat de dader onder invloed was. Op de Alkmaarse straat ligt bloed.

De steekpartij gebeurde woensdag even na 18:00 uur, vertelt politiewoordvoerder Felicity Bijnaar aan Alkmaar Centraal. "Aanvankelijk kregen we de melding van een vechtpartij, maar even later bleek het om een steekincident te gaan." Vier ambulances kwamen ter plaatse en hebben de drie slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hen gaat is vooralsnog niet bekend. "Daar heb ik op dit moment geen zicht op." (Tekst gaat verder onder de foto)

De Langestraat is afgezet met het bekende lint (Beeld: Alkmaar Centraal)


Kort na de steekpartij hebben politieagenten een verdachte aangehouden. De Langestraat is met het bekende rood-witte lint afgezet. "Het is niet duidelijk wat er precies voor de steekpartij is gebeurd. We zijn inmiddels een onderzoek gestart."
Pin It
Bekeken: 9177x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/