De onder 19 van AZ staat aanstaande zaterdag in de finale van de Intercontinental Cup, de wereldbeker voor clubteams. Hierin neemt de Alkmaarse ploeg het op tegen Boca Juniors uit Buenos Aires in Argentinië.

Doordat AZ afgelopen seizoen de prestigieuze Youth League won, mag het nu gaan spelen tegen de kampioen van Zuid-Amerika: Boca Juniors. Decor van het spektakelstuk is het legendarische stadion La Bombonera in de Argentijnse hoofdstad. "Dit is zo bijzonder. Je krijgt er gewoon kippenvel van. Als je de beelden ziet van hoe die supporters daar tekeer kunnen gaan, dan willen we maar één ding en dat is naar Argentinië en daar echt wat met elkaar neerzetten", vertelt trainer Jan Sierksma tegen mediapartner NH.

Middenvelder Lewis Schouten kijkt uit naar de potentiële heksenketel en beeldt zich in dat de Argentijnse leeftijdsgenoten al hun ijzers in het vuur zullen gooien. "Ze zullen er alles aan doen om te winnen. Knijpen. Op je tenen staan. Misschien bijten ze wel net zoals Luis Suárez", zegt de Alkmaarder. Het duel tussen AZ en Boca Juniors begint zaterdag om 21:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2313x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/