Deze voorjaarsvakantie houdt Stichting Sport-Z een sportieve ochtend voor kinderen en jongeren met een beperking. Op woensdag 1 maart kunnen zij van 10:00 tot 12:00 uur meedoen aan een sportinstuif in sportcomplex De Meent in Alkmaar.

In de voorjaarsvakantie worden verschillende activiteiten georganiseerd, maar er zijn altijd kinderen en jongeren die hier niet aan mee kunnen doen. "Wij vinden dat sporten en bewegen toegankelijk moet zijn voor iedereen", schrijft Sport-Z in een bericht. Naast de instuif met luchtkussens en spelletjes staan er clinics trampolinespringen en lasergamen op het programma.

De Alkmaarse organisatie zorgt voor voldoende professionele begeleiding waardoor de kinderen zelfstandig het programma kunnen uitvoeren. Voor ouders of verzorgers is het mogelijk om aanwezig te blijven. Meedoen aan de sportieve ochtend kost vijf euro, aanmelden kan via sport-z.org/vakantiepret. Betalen gebeurt op de dag zelf.

Wie eerst meer informatie wil kan contact opnemen met projectcoรถrdinator Thomas Botman. Hij is bereikbaar via 06 25 32 62 88 of het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1451x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/