DÖNNER!!! DÖNNER PIZZAHAA!!! De bekende Alkmaarse groene troubadour Bertje Doperwjte laat er geen twijfel over bestaan wat er bij eethuis Bodrum te krijgen is en waarom je er iets zou moeten kopen. HIER KUN JE ETEN VOOR HET GOEDE DOEHOEL!!! Het galmt over de Molenbuurt en het Zevenhuizen en tovert bij de meeste mensen een glimlach op de lippen of ontlokt een toeter-reactie aan de voorbijrijdende automobilisten. En ondertussen groeit de rij wachtende mensen.

Want het is druk bij Bodrum, heel druk. Tot zeker 19:30 stond er een rij van tientallen meters lang voor het eethuis. Een enkeling die dacht 'even snel' een broodje te komen halen vanwege de actie stamelt met een verbijsterde blik op het gezicht "ik had niet verwacht dat het zo druk zou zijn." Toch wordt er aangeschoven in de rij  "want het is voor het goede doel dus waar klaag ik eigenlijk over."

De sfeer is zoals vaak bij dit soort acties: gemoedelijk en gezellig. Mensen die al binnen zijn en een 'nummertje' hebben dat bijna aan de beurt is lachen plagerig diegenen uit met een hoger nummer. "Nou dat wordt een stevig ontbijt!" En ondertussen werken de medewerkers van Bodrum onverdroten door om de enorme opkomst te verwerken. Het gaat immers om de slachtoffers van die vreselijke aardbevingen in Turkije. De complete dagomzet wordt gedoneerd, dus hoe meer bestellingen verwerkt, hoe meer geld.

Later die avond verschijnt een groepsfoto van het lachende kampioensteam van Bodrum op social media. Ze zijn blij en ze zijn zichtbaar trots. En terecht. Ze hebben 17.000 euro met hun actie opgehaald.
Pin It
Bekeken: 2094x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/