Bundeling jongerenwerk organisaties helpend voor capaciteitsprobleem?
en vergemakkelijken keuze voor de jongeren, waar kan ik terecht?

PvdA Alkmaar vraagt zich af hoe de jongerencoaching in de gemeente en de regio nou precies in elkaar zitten. De gemeente heeft contracten met zeker vijf organisaties. PvdA-raadslid Katinka Kerssens vraagt het college of de organisatiestructuur niet duidelijker en efficiënter kan.

Gemeente Alkmaar heeft reguliere jongerencoaching uitbesteed aan organisaties als Straatgeluid, Youth for Christ, De Oever en L!NK voor het gehele jongerenwerk. De jongerencoaching - veiligheid is gegund aan De Hoofdtrainer. Verder is er de Regionale Meld- en Coördinatiefunctie Noord-Kennemerland (RMC). En daar is sinds begin dit jaar Team Jong van MEE & De Wering bij gekomen. Dit driekoppige team brengt op eigen initiatief, dus niet onder contract van de gemeente, jongeren met 'multiproblematiek' in contact met netwerkpartners.

De PvdA is blij met de inspanningen van Team Jong, maar dit team lijkt eenzelfde functie te hebben als het RMC. PvdA-raadslid Katinka Kerssens vraagt zich af of de jongerenhulp niet beter kan, temeer omdat er personeelstekorten zijn in de sector.  "Hoe gaat u er voor zorgen, in het kader van Minder is Meer, dat binnen de gemeente Alkmaar het aantal jongerenwerkorganisaties niet groeit maar juist gaat samenwerken binnen 1 (of 2) organisaties?"
Pin It
Bekeken: 1572x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/