Traditioneel is het buitenseizoen bij zwembad Hoornse Vaart afgesloten met een 'hondenplons'. Tientallen baasjes kwamen zondag met hun hond naar het Alkmaarse zwembad om zich een middag te leven in en om het water, en op de vlotten die in het water lagen. Op een paar honden die echt geen zin hadden na, vermaakte iedereen zich uitstekend.

Elk jaar wordt het buitenseizoen van de Hoornse Vaart, net als bij veel andere zwembaden, afgesloten met hondenzwemmen. Voordat het buitenbad wordt leeggepompt en hygiëne dus niet echt belangrijk meer is, mogen de honden een paar uurtjes het water in.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp was er weer bij voor een fotoreportage, die in zijn geheel te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2020x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/