Twee meisjes uit Alkmaar beleefden afgelopen najaar ieder een angstige nacht: ze werden door iemand in een auto gevolgd en van hun fiets gereden. Eén van de minderjarige meiden werd ook nog vastgegrepen en mishandeld. Dankzij camerabeelden kon de 26-jarige Jeffrey van V. worden aangehouden. Hij zit vast op verdenking van poging tot doodslag. Maandag stond hij voor de rechter. "Ik ben teleurgesteld, verdrietig, sprakeloos", zei hij tijdens de tussentijdse zitting.

In de nacht van 30 oktober 2021 fietste een meisje vanuit Hoefplan naar Alkmaar-Noord. Ze was bij vrienden op bezoek geweest en op weg naar huis. Onderweg kreeg ze het nare gevoel dat ze werd gevolg door iemand in een auto met felle koplampen. Dat meldden bronnen aan mediapartner NH Nieuws. Toen ze bijna thuis was, tikte de bestuurder haar van achteren aan, vloog ze door de lucht en viel. In grote paniek rende ze naar het dichtstbijzijnde huis en belde aan. De bewoner deed open, hoorde haar verhaal aan en alarmeerde de politie.

Op 6 november beleefde een ander meisje een vergelijkbare horrornacht. Rond 01:30 uur fietste ze over het Heukelspad door park Rekerhout, toen er uit het niets een man in een auto achter haar aan kwam. Net voorbij het tunneltje richting de Rekerdijk, reed hij haar aan. Hij stapte uit, pakte haar armen vast en gaf haar een klap op haar hoofd. Toen ze begon te gillen liet hij haar los en kon ze naar huis rennen.

Volgens beide meisjes werden ze aangereden door een lichtkleurige of witte kleine auto. Op beelden van diverse camera's in de omgeving is rond de betreffende tijdstippen een dergelijke auto te zien. De eigenaar is de 26-jarige Jeffrey van V. uit Alkmaar-Noord.
Pin It
Bekeken: 2548x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/